Dr. Láng Adrienn vagyok a Szent Imre Kórház főállású szülész-nőgyógyász munkatársa.

Diplomámat a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán 2013-ban szereztem. Rezidensként a váci Jávorszky Ödön Kórházban kezdtem, majd a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban folytattam, illetve szakorvosjelöltként is ott dolgoztam. Szakvizsgát 2018-ban tettem szülészet- nőgyógyászat területen.

Gyermekkoromtól kezdve kizárólag az orvosi pálya iránt érdeklődtem és a hozzám legközelebb álló szakterületre, a szülészet-nőgyógyászatra is gyorsan rátaláltam. Választásom helyessége az eltelt idő során tovább erősödött, úgy érzem hasznos segítséget nyújthatok a hozzám bizalommal fordulóknak.

Szívesen foglalkozom várandósgondozással, de nagy érdeklődéssel fordulok a nőgyógyászati problémák megoldása felé is, jelentsen az diagnosztikát vagy műtéti megoldást.

Az orvostudomány technikai fejlődése engem is ösztönöz arra, hogy az ebből származó előnyöket kihasználva új vizsgálati és műtéti eljárásokat ismerjek meg, sajátítsak el és alkalmazzak az egyre jobb és magasabb színvonalú ellátás érdekében.

Munkámat hivatástudattal végzem, melyet precizitás, empátia és nyílt kommunikáció jellemez elsősorban.

Pácienseink mondták