1991-ben végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán Budapesten. 3 évig az Országos Mentőszolgálat kivonuló egységeinél dolgozott mentőtisztként, majd 1992- ben a Károlyi Kórház sebészeti osztályán segédorvosként. 1993-ban nyert  felvételt a Semmelweis Egyetem Urológia Klinikájára, ahol jelenleg is dolgozik, 2005-ben kapott osztályvezetői kinevezést, 2016 óta a Klinika általános igazgatóhelyettese.  Good Clinical Practice vizsga alapján részt vehet klinikai gyógyszervizsgálatokban.
2009 –ben PhD. fokozatot szerzett. 2013-ban egyetemi docensi kinevezést kapott. 2014 óta az észak- magyarországi régió szakfelügyelő főorvosa, 2015 óta szakvizsgáztatási joggal rendelkezik.
Orosz, angol és német nyelven vannak nyelvvizsgái.
A Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján folyó oktatásban magyar, angol és német nyelven is részt vesz, a már végzett orvosok képzésében az urológiai szakvizsgára történő felkészítésben tutorként oktat.
További tanulmányokat végzett Németországban és Ausztriában az egyetem neuro-urológiaiosztályán, ahol a vizeletvesztés kivizsgálását, kezelését végezte, Svájcban pedig a húgyhólyag eltávolítását és a bélből történő új hólyag képzést tanulmányozta.
2004 március és 2005 február között Assistentarzt-ként dolgozott Németországban Bocholt városban a  St. Agnes Hospital Urológiai és Gyermekurológiai Osztályán.
Tudományos kutatási, érdeklődési terület a vizelettartási és ürülési zavarok kivizsgálása, az ún. urodynamias vizsgálatok végzése. Gyakorlattal rendelkezik az inkontinencia nem műtétes, konzervatív kezelésében és műtéti ellátásában. A Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának radikális tumorsebészi csoportjának vezetőjeként kifejezetten a radikális kismedencei urológiai műtétekre specializálódott, így a prostata eltávolítására és a hólyagdaganatok kezelésére, beleértve az endoscopos tumor kimetszést és a nyílt műtét során elvégzett hólyageltávolítást, bél segítségével végzett új hólyag képzést.
Tudományos társasági tagja a Magyar, a Német, az Európai Urológus Társaságnak, és a Magyar Kontinencia Társaságnak.

Pácienseink mondták