Orvosi tanulmányait Szegeden végezte, majd gyerekgyógyászati stúdiumra jelentkezett Zalaegerszegre. Már korán a krónikus betegségek diagnózisa, kezelése és gondozása vonzotta. A tapasztalatok és évek előrehaladtával egyre inkább a megelőzés fontossága, az egészség és betegség határvonalának kérdése került érdeklődési körébe. 2000-től a budapesti Országos Kardiológiai Intézetben gyakornokként dolgozva 2002-ben szerzett gyermekkardiológiai szakvizsgát.
A szűrővizsgálatok fontossága, a korai diagnózis felállításának vágya először a magzati echocardiographia felé irányitotta. Tanulmányait kezdetben a Kardiológiai Intézetben, majd az I. sz. Női Klinikán, prof. Dr. Hajdú Júlia szerető irányitásával végezte.
2006 óta az Országos Kardiológiai Intézet magzati echocardiographiás laborban dolgozik magzati kardiológusként. Gyakorló gyerekorvosként azonban továbbra is maradtak kérdések benne, amelyek a sportorvostan és alternatív medicina tanulmányait indította el.
2015-ben sportorvosi szakvizsgát tett, hogy a sportoló és egészséges gyermekek és fiatalok speciális kardiológiai szűrését még alaposabban végezhesse, illetve teljesítményük fokozásában is segíthessen.

Pácienseink mondták